Städning Privat

Medlemmar i
Anslutna till
Medlemmar i
Anslutna till

Hemstäd

Har ni svårt att få tiden att räcka till? Patex Team Städservice AB erbjuder professionell hemstädning för att underlätta för er i eran vardag. Vi skräddarsyr ett städschema anpassat för era behov, ni väljer nivå på städningen som passar just för er och erat hem.

Ni kan välja att anlita oss för regelbunden hemstädning men även vid enstaka tillfällen som t.ex storstädning. Vårt fokus är alltid nöjda kunder. För att få till en bra start om så önskas så ser vi till att ordna ett personligt möte mellan er och personen hos oss som ska utföra städningen.

Fönsterputsning

Rena fönster är något som uppskattas hemma samt på arbetsplatsen. Det kan vara svårt och väldigt tidskrävande att putsa sina fönster när man inte kan. Dessutom lyckas man ofta inte få det så bra som man önskar. Låt oss på Patex Team städservice AB som är proffs hjälpa dig att få dina fönster skinande rena. Framförallt i butiker är det extra viktigt att få sina skyltfönster putsade regelbundet eftersom ett rent skyltfönster ger ett bra första intryck hos besökaren.

Det man bör tänka på är att det under vår/sommarhalvåret och första advent är mycket stor efterfrågan på fönsterputsning. Så var därför ute i god tid med bokning av fönsterputsning.

Flyttstädning

Varför lägga tid på städningen av ditt gamla boende när du kan lägga tiden på att komma i ordning med den nya bostaden? Vi på Patex Team Städservice AB har många års erfarenhet och förståelse för vad som krävs att åstadkomma en kvalitativ flyttstädning. Du slipper tänka på vad som måste göras och på vilka ställen det krävs extra noggrannhet.

En flyttstädning innebär ofta mer arbete än vad man egentligen tror och när man gör det själv kan det var lätt att missa vissa viktiga detaljer som man vid en besiktning går igenom. Självklart så har vi kvalitetsgaranti på våra jobb, skulle ni inte vara nöjda vid en besiktning så kommer vi omedelbart tillbaka och åtgärdar eventuella punkter.

Ladda ner vår checklista för att se vad som ingår i flyttstädning.