Städning Företag

Medlemmar i
Anslutna till
Medlemmar i
Anslutna till

Kontorsstädning

Vi tillbringar stor del av dagen på våra arbetsplatser därför är en ren arbetsmiljö väldigt viktigt. Förutom att det ger ett positivt intryck hos kunder, är det något som även de anställda uppskattar vilket ökar trivseln på arbetsplatsen. I många fall förlängs livslängden på inventarier och inredning. Patex Team Städservice AB skräddarsyr städningen utifrån Era önskemål.


Samtliga rum
– Dammtorka fria ytor på skrivbord/hyllor/fönsterbrädor
– Tömma papperskorgar
– Dammsuga/fuktmoppa golv


Toaletter
– Rengöring av sanitetsporslin, speglar
– Tömning av papperskorgar
– Påfyllning av förbrukningsprodukter
– Fuktmoppning av golv


Kök/Fikarum
– Avtorkning av bord, diskbänk
– Dammsugning och fuktmoppning av golv
– Avfläkning av skåpsluckor
– Avtorkning av kaffemaskin, mikro

Butiksstädning

Vad är viktigare än det första intrycket? En välstädad butik ger ett proffsigare intryck av butiken. Det känns behagligare och trevligare att vistas i butiken när den är nystädad, vilket i sin tur gör att fler kunder besöker butiken och besöken blir längre. Därmed ökar möjligheten för fler inköp. Tillsammans med er utformar vi en städrutin som blir så effektiv och ekonomisk som möjligt utan att tumma på kvaliteten. Vi är medvetna om vikten av att städningen är gjord innan butiken öppnar. Vänd er till Patex Team Städservice AB för professionell städhjälp till er butik!

Fönster/Fasad/Skylttvätt

Vi vet alla hur viktigt det är att ha det rent invändigt i våra lokaler/ fastigheter, men ibland glömmer man bort att även underhålla utsidan som är minst lika viktig. Fasader behöver rengöras regelbundet för att inte förfalla. Samma sak gäller skyltar som också samlar på sig mycket smuts och även fönsterputsning behöver göras några ggr per år. Kontakta Patex Team Städservice AB när ni behöver hjälp med yttre rengöring!

Trappstädning

Trapphuset i en fastighet kan lätt bli något man glömmer bort. Men ett rent trapphus ger ett positivt intryck både för boende och besökare. Risken för olyckor minskar och det höjer statusen på din fastighet. Patex Team Städservice AB erbjuder städning av ert trapphus!

I trappstädning ingår: 
– Golv sopas och våttorkas 
– Eventuella glaspartier vid entréingång putsas 
– Väggar avfläckas 
– Allmänna dörrar avtorkas 
– Hissdörar torkas in och utvändigt.
– Räcken torkas av. 
– Rengöra under entrégaller

Byggstädning

Efter renoveringar och nybyggnationer, krävs en genomgående städning för att allt smuts och damm ska försvinna. När byggstädningen är klar, så har ni en bostad eller lokal som står klar för inflyttning.


Samtliga rum
– Allt byggdamm och byggsopor avlägsnas  
– Dammsugning och våttorkning av golvet
– Damning av alla ytor
– Fönsterputsning
– Dammtorkning av samtliga dörrar, dörrkarmar, väggar, vägglister, väggkontakter och strömbrytare.
– Dammsugning av alla element
– Avtorkning av garderober
– Badrum
– Dammtorkning av väggar
– Rengöring av sanitär inredning
– Dammsugning och våttorkning av golv Kök
– Avtorkning av lådor, skåpsluckor, in och utvändigt
– Dammsugning och våttorkning av golv
– Avtorkning av spis, ugn, kyl, frys

Golvvård

Industristädning

Industrier innebär ofta hårt smutsade ytor. Verkstäder och fabriker måste städas och underhållas för att exempelvis öka trivseln bland personalen och samtidigt ge ett gott intryck till eventuella besökare. Patex Team Städservice AB utför städning för alla typer av verkstäder och industrifastigheter.

Hotellstädning

Det första man tänker på när man ska besöka ett hotell/vandrarhem är omgivningen och hur rent det är. Man ska vistas i ett rum under en eller flera nätter, då vill man att det ska vara rent och fräscht.

Fördelarna med att anlita Patex Team Städservice AB är att man slipper ytterligare administration med städpersonal, sjukdomar, extra personal o.s.v. Dessutom kan vi erbjuda er andra tjänster som t.ex hjälpa till att ta hand om frukosten, regelbunden fönsterputsning, golvvård, storstädning, m.m. Vore det inte skönt att slippa bekymra sig om allt detta?

Skolstädning

I en skolmiljö är det viktigt att man trivs, både som elev och som lärare då man vistas där en stor del av dagen. En viktig faktor för att lyckas uppnå detta är en miljö fri från smuts och damm. Då ökar trivseln vilket i sin tur ger positiv inverkan på bland annat prestation och dessutom hjälper till att motverka allergier och sjukdomar. Vi utför städningen de tider som passar bäst, oavsett tidiga mornar eller sena kvällar. Tillsammans så utformar vi ett städschema som passar Era behov.

I en skolstädning brukar vanligtvis följande ingå: 
– Dammsugning av golv, lister mattor (ibland även tvätt av mattor) 
– Fuktmoppning av golv 
– Tömning av papperskorgar 
– Rengöring av toaletter, handfat 
– Påfyllning av toalettmaterial 
– Avtorkning av diskbänkar 
– Avdamning av fönsterbrädor 
– Utöver detta kan man även få fönsterputsning, golvvård eller kanske en storstädning inför skolstarten.

Garagestädning

Vi utför både engångsstädningar och kontraktsstädningar av garage. I många fastigheter glöms garaget bort. Regelbunden garagestädning minskar smutsen i trapphus och gångar. Patex Team Städservice ABhjälper dig att få positiva och trevliga reaktioner från besökare. 

I garagestädning kan man välja: 
– Maskinsopning 
– Spolning 
– Högtryckstvättning 
– Avdamning av fläktar och rör

Snöskottning

Patex Team Städservice AB erbjuder även snöskottning, både för privatpersoner och för företag. Som privatperson finns möjlighet att utnyttja rutavdrag